GABAR GAMBAR PERKASA

GABAR GAMBAR PERKASA
Klik Gambar

Perhmpunan Aman Di Hadapan Bangunan MCA Esok

Sunday, April 24, 2011Adalah dengan segala hormatnya PERKASA menyeru seluruh umat melayu untuk bersama-sama kita menunjukan sokongan tidak berbelah bagi kepada utusan malaysia yang kini tengah di serang dan kecam hebat oleh dua parti cina iaitu mca dan dap.

Mari kita turun berkumpul beramai-ramai menunjukan sokongan terhadap akhbar utusan dengan berhimpun di hadapan pejabat mca, jalan ampang pada jam 3 petang, esok (isnin 25/04/2011).

Jangan biarkan utusan bersendirian dalam memperjuangkan agenda melayu, utusan malaysia adalah hak orang melayu yang perlu kita pertahankan.
Published with Blogger-droid v1.6.7

3 comments:

Kump. Abang2 Keluar UMNO May 20, 2012 at 8:45 PM  

Kami mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah, hutang selesai. Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul..

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR.... Yakin dan percayalah, anda tak rugi apa2 jika bg peluang kpd PR malah untung..Jika adik2 semua tak yakin, buktikan video dibawah adalah tidak benar

http://www.youtube.com/watch?v=TtEnNzCwXCk&feature=player_embedded
Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
6~BUKTI 6
7~BUKTI 7
8~BUKTI 8
9~BUKTI 9
10~BUKTI 10

~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Adik Sayang'

AlitStar January 27, 2013 at 10:03 AM  

Kami mahu Ibrahim Ali ketuai Wira Perkasa dan Pemuda Mamak Tongkang Perkasam Penang segera ke Algiers untuk selamatkan rakyat Malaysia yang dalam tahanan pengganas - kalau ada bola. Tapi kalau tak ada tak pe, cuma jangan buat malu kat kampong. http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2013/01/26/hostage-crisis-second-msian-confirmed-dead/

RD. October 26, 2013 at 11:48 PM  

Dah lama tak update ni!

Post a Comment

WIRA PERKASA FACEBOOK

WIRA PERKASA FACEBOOK
Klik Gambar

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP